Kings Inn


 

GASTVRIJ ALKMAAR


Het King’s Inn City Hostel opende in 2013 haar deuren op een historische plek in het centrum van Alkmaar. In het monumentale gebouw aan de charmante Koningsstraat waren ooit een kolenloods en het ‘kachelhuis’ van Piet Henke gevestigd. King’s Inn heeft dit bijzondere pand verbouwd tot een eigentijds hostel, voorzien van alle moderne gemakken. Tegenwoordig is het in het hostel en het nabijgelegen hotel komen en gaan van een gemêleerde groep gasten. Backpakkers, scholieren, particulieren en zakenmensen vinden hier graag hun thuis.Hotel bekijkenHostel bekijkenEvenementen bekijken

Zakelijk verblijf in het
King's Inn City Hostel | Hotel


Bent u op zoek naar een accommodatie voor u, uw medewerkers of zakelijke relaties, waar u de mogelijkheid heeft langer te kunnen verblijven? King’s Inn City Hostel | Hotel is uitermate geschikt voor lang verblijf. Wij proberen aan al uw wensen te voldoen om uw verblijf zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Ontdek onze flexibele mogelijkheden, gunstige voorwaarden en onze optimale dienstverlening door een e-mail te zenden aan:
info@kings-inn.com

16

HOTELKAMERS

31

HOSTELKAMERS

50

ZITPLAATSEN

 

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

TELEFOON

+31 72 511 0112

+31 72 511 0112